alles onder één dak
Home » Diensten » Schutting Plaatsen

Schutting Plaatsen

Wilt u een schutting laten plaatsen?

d’n Oude Ambacht is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen en tuinafscheidingen. U kunt kiezen uit een diverse aanbod schuttingen welke wij uiteraard met veel zorg en vakmanschap plaatsen. Of u nu kiest voor een geïmpregneerde houten schutting of voor een betonschutting, bij ons bent bij ons aan het juiste adres.

Belangrijk om te weten als u een schutting overweegt te laten plaatsen is dat wij kiezen voor kwalitatief hoogwaardige materialen. Verder begint het uiteraard altijd met een vrijblijvend gesprek waarop een begroting en planning volgt. Zo zorgen wij ervoor dat de prijs van uw schutting inclusief montage van tevoren vastligt. Dat is ook niet onbelangrijk want zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Na akkoord kunnen wij uw schutting vakkundig & snel plaatsen.

Wenst u vrijblijvend een prijs opgave van ons te ontvangen voor het plaatsen van uw nieuwe schutting? Neem dan telefonisch contact op of vul hier ons aanvraagformulier in. Wij zullen er dan voor zorgen dat u z.s.m. een passende offerte ontvangt voor u Schutting.

Een overzicht van de verschillende schuttingen in ons assortiment:

  • Houten schuttingen / hardhouten schuttingen:
  • U heeft de keuze uit houtsoorten zoals: geïmpregneerd grenenhout, scandinavisch vurenhout, bankiraihout.
  • Beton schuttingen,
  • Natuurlijke schuttingen,
  • Tuin afscheidingen en schermen
  • Design schuttingen
  • U kunt ook een eigen ontwerp sturen dan kunnen we kijken als we dat voor u kunnen maken.

We leveren ook poorten – carports – tuinhuisjes – overkappingen en velen anderen tuinhoutproducten.

 

Onze website: http://www.dnoudeambacht.nl/

Onze partner: http://buitenwarenhuis.nl/over-ons/

 

Voor een professioneel tuinontwerp zijn wij u graag van dienst. Wij maken een tuinontwerp altijd op maat want iedere situatie is uniek. Zo houden wij rekening met de ligging van uw tuin en uw persoonlijke wensen voor terras, beplanting en gazon. De zichtlijnen vanuit uw woning naar de tuin zijn belangrijk voor het bepalen van locaties van hoge elementen in de tuin, zoals een haag, tuinhuis, boom en borders. De juiste belijning van terras, straatwerk en borders geeft vorm aan de tuin en maakt de tuin tot een evenwichtig geheel.