alles onder één dak
Home » Diensten » Keuken renovatie

Keuken renovatie

Uw keuken renoveren als nieuw

Bent u op uw oude keuken uitgekeken ?
wilt u een nieuwe keuken kopen en u heeft een beperkt budget ?

keuken renovatie op maat voor alle keukens

keukenrenovatie met nieuwe keukendeurtjes en keukenkasten is voordeliger dan een nieuwe keuken kopen.

Wij renoveren uw bestaande keuken met nieuwe keukenfronten , keukenkastjes, nieuwe werkblad, nieuwe keukendeur scharnieren keuken lades met soft close lade glijders en alle keuken onderdelen voor minder dan de helft van het bedrag dat u kwijt zou zijn dan aan een nieuwe keuken.

Wij leveren en vervangen keukendeurtjes van uw oude keuken op maat. Uw bestaande oude keuken wordt volledig aangepast naar uw persoonlijke keuken wensen. zoals veranderen van normale keuken naar een hoogglans keuken of van een eiken keuken naar een moderne keuken met nieuwe keukenfronten. D’n OUDE AMBACHT kan alles renoveren en aanpassen van uw oude keuken ongeacht het merk en maat uitvoeringen van keuken deurtjes, carrousel kast, apothekerskast, keukenkastjes, keuken panelen, keukenfronten keukenlade, plinten, kranslijsten, lichtlijsten, achterwanden, werkbladen, graniet keukenblad, HPL enz.
Ook voor het ontwerpen van een kookeiland of een geheel ander design kunt u bij ons terecht.

D’n OUDE AMBACHT

maakt er een erezaak van om aan al uw wensen tegenmoet te komen en het bestede budget niet uit het oog te verliezen bij de renovatie van uw keuken.

briefhoofd2